CLOSE
CLOSE
Perfecting
the art of marble

Κορυφαία Ελληνική Εταιρία Μαρμάρου

Η LACOMAR Α.Ε. πρωτοστατεί στα ελληνικά μάρμαρα από το 1967. Η εταιρεία ειδικεύεται στην εξόρυξη και επεξεργασία φυσικών υλικών όπως μάρμαρα, γρανίτες, ημιπολύτιμοι λίθοι και φυσικές πέτρες που εξάγονται από ελληνικά λατομεία ή εισάγονται ως πρώτες ύλες από διάφορες χώρες του εξωτερικού. Οι πρώτες ύλες αυτές μετατρέπονται σε μαρμάρινες δημιουργίες, υλικά δόμησης και διακόσμησης υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις απαιτητικές προδιαγραφές της αγοράς και των πελατών.

Διακεκριμένη για τα καινοτόμα έργα μεγάλης κλίμακας και megaprojects, η Lacomar υπογράφει μεγάλα και σημαντικά έργα για τα οποία αναλαμβάνει τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση φυσικών πετρωμάτων σε ιδιωτικά και δημόσια έργα, διεθνή κτήρια, αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, μουσεία, θέατρα, Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, καταστήματα, πολυτελείς κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, high-end ξενοδοχεία και γραφεία σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα και τον κατασκευαστή του κάθε έργου. Η Lacomar είναι μια ελληνική εταιρεία μαρμάρου που δραστηριοποιείται ως σύμβουλος και προμηθευτής μαρμάρου με πληθώρα από εντυπωσιακά έργα στο ενεργητικό της σε όλο τον κόσμο.

Εξειδικευμένος Προμηθευτής Μαρμάρου

Η Lacomar είναι συνώνυμη με την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση στα ελληνικά μάρμαρα, στο μάρμαρο εισαγωγής, στο γρανίτη και σε άλλες φυσικές πέτρες . Η έμπειρη ομάδα της διαθέτει ειδικές γνώσεις και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την επιλογή και την εφαρμογή οποιουδήποτε φυσικού πετρώματος για δάπεδα, ορθομαρμαρώσεις ή ειδικές κατασκευές. Παρέχει σχεδιαστικές προτάσεις για εσωτερική ή εξωτερική χρήση εξασφαλίζοντας έτσι πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διατηρώντας υποδειγματικά πρότυπα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και την πιο έμπειρη ομάδα, η Lacomar ακολουθεί μια διεξοδική διαδικασία για να εξασφαλίσει την απόλυτη τελειότητα. Από την έρευνα και την ανεύρεση νέων υλικών, που προκύπτει από μια μακρά διαδικασία επιλογής, επιθεώρησης και δοκιμών, στην παρακολούθηση και τον ποιοτικό έλεγχο μέχρι το χειρισμό και την αποθήκευση, την αρίθμηση στα μάρμαρα, τη συσκευασία και την παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας, αντοχής και ανώτερης σχεδίασης αλλά και την τοποθέτηση μαρμάρων, η Lacomar καταφέρνει και υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών. Η Lacomar παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες αλλά και εξυπηρέτηση μετά την πώληση μαρμάρων όπως καθαρισμό και στεγανοποίηση, καθώς και όποια εργασία είναι απαραίτητη για την προστασία των λίθων αλλά και τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς τους μέσα στο χρόνο.

Ειδικευμένος Χονδρέμπορος Μαρμάρου στην Ελλάδα

Πρεσβεύοντας τα Ελληνικά πετρώματα και ειδικότερα το σπάνιο Ελληνικό λευκό μάρμαρο και άλλες φυσικές πέτρες από όλο τον κόσμο όπως οι γρανίτες, οι ψαμμίτες, τα σχιστολιθικά και τα χαλαζιακά πετρώματα, η Lacomar έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος προμηθευτής φυσικής πέτρας στην ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά μαρμάρου. Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στο μαρμάρινο σχεδιασμό, με το μάρμαρο να μην αποτελεί πλέον ένα κλασικό και παλιομοδίτικο υλικό κατασκευής αλλά αντ’ αυτού ένα κομψό και πολυτελές υλικό που προάγει ένα chic lifestyle statement, η Lacomar επαναπροσδιορίζει το μάρμαρο ως μέσο έκφρασης, ως μορφή τέχνης και πολιτισμού. Με τόσα αξιόλογα έργα από μάρμαρο και πέτρα στο χαρτοφυλάκιό της, η Lacomar διαθέτει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά δείγματα μαρμάρου και άλλων πετρωμάτων στον κόσμο και έχει αναπτύξει φήμη για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της, την κάθε υποδειγματική σχεδιαστική πρόταση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που εφαρμόζει για να δημιουργήσει αριστουργήματα διαχρονικής ομορφιάς. Έργα τέχνης από φυσικές πέτρες και μάρμαρο που προέρχονται από την Ελλάδα, τη χώρα που εισήγαγε για πρώτη φορά τo μάρμαρο στον κόσμο, ως διακοσμητικό και όχι δομικό υλικό, στην τέχνη και την αρχιτεκτονική, σε δάπεδα, επενδύσεις, κολώνες, αγάλματα, και πολλά άλλα ως επαναστατική μορφή διακόσμησης.

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
0
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
0
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία άνω των 50 ετών.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ
Το διαχρονικό και κομψό μάρμαρο
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ PROJECT
Διαχειριζόμαστε τα πιο απαιτητικά project ανά τον κόσμο