CLOSE

Υπηρεσίες

Σχέδιο, Τοποθέτηση & Επεξεργασία Μαρμάρου

Η έμπειρη ομάδα πωλήσεων της Lacomar διαθέτει τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση για να σας συμβουλεύσει, να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα φυσικά πετρώματα για τα έργα σας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα προϊόντα μας προέρχονται σε έναν μεγάλο βαθμό από ελληνικά λατομεία με αποκλειστικότητα στη Νότια και στη Βόρεια Ελλάδα και παρόλο που το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει περισσότερα από 500 διεθνή φυσικά πετρώματα, βρισκόμαστε πάντα σε αναζήτηση νέων υλικών.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Αρχιτεκτονικό σχέδιο
Προτάσεις για το κατάλληλο πέτρωμα / παροχή δειγμάτων
Υπηρεσίες σχεδιασμού και τεχνικές λύσεις
Πλήρης ανάλυση έργου
Ψηφιακά σχέδια και απεικονίσεις
Τεχνική επιστασία
Τοποθέτηση των πετρωμάτων
Διαχείριση έργου
Συντήρηση και επιδιόρθωση των πετρωμάτων όποτε απαιτείται
Συντήρηση μετά την πώληση
Υπηρεσίες στο Σχέδιο Μαρμάρου

Η έμπειρη ομάδα πωλήσεων της Lacomar διαθέτει τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση για να σας συμβουλεύσει, να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα φυσικά πετρώματα για τα έργα σας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η επιλογή του σωστού υλικού για τη σωστή χρήση είναι μόνο το πρώτο στάδιο της διαδικασίας. Εξίσου περίπλοκο μπορεί να αποδειχθεί το κομμάτι της παραγωγής των μαρμάρων (κοπή, συνέχεια νερών από κομμάτι σε κομμάτι, κοπή τεμαχίων με την τεχνοτροπία «ανοιχτό βιβλίο», καθώς και η τοποθέτηση των μαρμάρων εάν δεν τις διαχειριστεί κάποιος με ειδικευμένη γνώση. Γνωρίζουμε ό,τι αφορά το μάρμαρο και τα φυσικά πετρώματα, μελετώντας πάντα τις φυσικοχημικές τους ιδιότητες καθώς αυτές είναι που καθορίζουν τη δυνατότητα χρήσης τους, είτε πρόκειται για προσόψεις κτιρίων, για μια μαρμάρινη κατασκευή ή άλλες επιφάνειες.

Πριν προχωρήσουμε με οποιαδήποτε πρόταση για εφαρμογή φυσικού υλικού, εξετάζουμε τις πιο κρίσιμές φυσικοχημικές ιδιότητες όπως: πυκνότητα, πορώδες, αντοχή σε θλίψη/εφελκυσμό/παγετό καθώς και την απορροφητικότητα τους. Αυτή η διαδικασία μας βοηθά να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε επιλογής ώστε διασφαλίσουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την καταλληλόλητα του πετρώματος όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έργα από φυσική πέτρα που αντέχουν στο χρόνο και γερνάνε όμορφα και αρχιτεκτονικά αριστουργήματα που ξεχωρίζουν για τη φυσική τους ομορφιά.

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Τοποθέτηση Μαρμάρων

Τα προϊόντα μας προέρχονται σε έναν μεγάλο βαθμό από ελληνικά λατομεία με αποκλειστικότητα στη Νότια και στη Βόρεια Ελλάδα και παρόλο που το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει περισσότερα από 500 διεθνή φυσικά πετρώματα, βρισκόμαστε πάντα σε αναζήτηση νέων υλικών. Οι εξιδεικευμένοι μας σύμβουλοι και σχεδιαστές, καθώς και οι ειδικοί στο σχεδιασμό μαρμάρου και αρχιτεκτονικής βασίζονται στις προτάσεις μας οι οποίες συντάσσονται προσεκτικά ανάλογα με τον τόπο χρήσης, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, τον τύπο του κτιρίου, δημόσιο ή ιδιωτικό και τις κλιματικές συνθήκες του κάθε περιβάλλοντος. Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις επένδυσης με φυσικά πετρώματα αφού προηγουμένως έχουμε λάβει υπόψιν την όλη διαδικασία του υλικού από την εξόρυξη, κοπή και επεξεργασία του έως και την εφαρμογή και την συντήρηση του προστατεύοντας έτσι κάθε έργο από τον καιρό και τη φθορά.

Η τεχνική ομάδα της Lacomar, που αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς, οι οποίοι ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό της εταιρείας, είναι πάντα έτοιμη να ξεπεράσει κάθε πρόκληση και εμπόδιο, και να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα, προτείνοντας τις πιο πρωτοπόρες ιδέες και διακοσμητικές λύσεις που προωθούν ταυτόχρονα την εκλεπτυσμένη κομψότητα της φυσικής πέτρας και της αρχιτεκτονικής. Δημιουργούμε μακέτες, προτάσεις σχεδιασμού και τρισδιάστατα προοπτικά, έτσι ώστε ο πελάτης να κατανοεί πλήρως την οπτική απεικόνιση της εφαρμογής ενός μαρμάρου και με τη διαδικασία Dry Lay εξασφαλίζουμε ότι επιτυγχάνεται η επιθυμητή ποιότητα και ο σχεδιασμός ενός έργου.

+ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπηρεσίες μετά την πώληση

Οι υπηρεσίες της Lacomar δεν σταματούν με την πώληση. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες υποστήριξης στους συνεργάτες κατασκευαστές και αρχιτέκτονες μετά την πώληση. Μετά από 60 χρόνια στον κλάδο και την ενεργή μας συμμετοχή σε σημαντικά έργα από μάρμαρο και φυσικά πετρώματα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει με τη βοήθεια των ειδικών μας, των υπερσύγχρονων μηχανημάτων και των προηγμένων υλικών που διαθέτουμε ειδικά για την επιδιόρθωση και λείανση των επιφανειών αλλά και το γυάλισμα και τις επισκευές μαρμάρων. Παρέχουμε επίσης ένα εγχειρίδιο συντήρησης για τη διατήρηση και την προστασία των υλικών από την πάροδο του χρόνου εφόσον το μάρμαρο είναι ένα φυσικό ζωντανό υλικό.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
Διαχειριζόμαστε τα πιο απαιτητικά project ανά τον κόσμο
ΕΡΓΑ